Torsdag den 30 Juli

Idag har vi varit hemma med Gudfamiljen XD som kom måndag den 27:e hehe. har vell förövrigt gjort det gamla vanliga ut med Zlatan sitta vid daton m.m. Har suttttit och längtat till klockan 15.00 för då kommer de nya avsnitten av Naruto shippuden kapitel 119-120. Asa bra avsnitt!!

"Kakashi Chronicles ~ Boys' Life on the Battlefield ~ "
handlar om den 12-åriga Kakashi Hatake  som utför ett uppdrag tillsammans med sitt team, Obito Uchiha, Rin och deras Sesnsei Yondaime (fjärde Hokagen).
Det är det tredje ninjakriget och Kakashi som nyss har blivit en Jounin blir den nya kaptenen i sitt 3-mansteam istället för Yondaime. De får instruktioner av Yondaime att de ska förstöra en bro som tillåter stenlandet att få livsmedel och att han skulle avleda fienderna så att Kakashis team fick chansen att förstöra bron.
Man får reda på hur Kakashi får sin Saringan.
  


lite mer om vad vi har gjort da, vi stack till parken med pappa, Pedro och småsyskonen, hittade en liten cykel XD såklart så var jag tvungen att åka lixom <X3.

  

Vi stande inte så jätte länge da..

Då begav vi oss hem,  jag och Essa skull lära Zlatan "Tass"

 

Tyvärr så gick det inte att lära honom "Tass" xS aja då är det vell bara att ge upp just nu...
 
klockan är 23.00 inget att göra... ska dra hej då


Kommentarer
Postat av: Dilia

THIHIHI SÖTTTTTTTT<3333

2009-07-31 @ 13:06:27
URL: http://sabakuu.blogg.se/
Postat av: essa.

hahahaha, fifaaan vilken bild :´´) .. aja ni är så söta tsm du och zlatan den sötaste hunden ever, kommer sakna er >: .. kom till vxj nästa gång din nö, aiight peace!"

2009-08-01 @ 19:49:15
URL: http://essaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0