Zlatan och vänner


Zlatans föräldrar Zeb och Ziska och kull-syskon


Zlatan bebbisss

   

   

    

 
Zlatan och Molly



Zlatan och Yatzie
 
Grupp foto: från vänster, Kiara, Molly, Zlatan, Nobel, Billie, Yatzie och Algot :D

 
Klass foto: H10H bästa hund klassen <33



Kore wa Zombie Desu ka?

Jag har hitta en rolig serie som heter..

 

Kore wa Zombie Desu ka?

Ayumu Aikawa är en zombie, som blev dödad av en seriemördade och blev återbliven av en Necromancer vid namn Eucliwood Hellscythe. När Ayumu Aikawa försöker göra det bästa av hans odöda liv möter han en Maso-shôjo som heter Haruna och av misstag tar henne magiska krafter, så tvingas han att bli en Maso-shôjo.

 

Ayumu Aikawa
Ayumu är en high school kille som blev dödad av en seriemördare och ressurected som en zombie av Necromancer, Eucliwood Hellsythe. Som en zombie, är han oövervinnerlig och kan överskrida gränserna för den mänskliga kroppen, vilket ger honom stor fysisk styrka. Men han känner sig fortfarande smärta (men blir över det väldigt snabbt) och kommer också torka ut i solljuset. Hans kropp tenderar också att bryta ner om den används till sitt yttersta gräns. Det finns också olika aspekter av hans zombie karaktär som Ayumu ännu att upptäcka, till exempel förmågan att absorbera magi. Under hela sin stöter det visas att han är ett tämligen unikt zombie kanske på grund av Eucliwood återuppliva honom eller hans egna förutsättningar.



Eucliwood Hellscythe
Eucliwood kallas "EU", som är en Necromancer som förde Ayumu tillbaka till livet för att vara hennes vakt och har levt med honom sedan dess. Hon talar inte, istället kommunicerar genom skriftliga anteckningar, i huvudsak faller hennes aptit. Det är visat att hon bryr sig om Ayumu trots att hon anser honom vara hennes tjänare. Hon gillar inte folk prata om döden eller säger åt dem att dö.



Seraphim
Seraphim kallas "Sera", är en vampyr ninja, som kombinerar sin katana färdigheter och reflexer ninja med henne vampyr befogenheter att bekämpa sina fiender. Hon kommer till Ayumu hus för att tjäna Eucliwood. Eucliwood tog inte i mot erbjudandet. så Sera föreslår att slåss med Ayumu för att bli hennes tjänare, så småningom hon förlorar efter en bra kamp, hon slutar som Ayumu tjänare i hoppas att hon kan ändra sig. Hon är ganska kallt mot Ayumu, ständigt ringer honom "a piece of shit".



Haruna

Haruna är en självutnämnd "Maso-shôjo"som är från en magisk värld som svingar en motorsåg som heter Mystletainn och slag demoner kallas Megalos. Hon kan också använda sin magi för att reparera skadorna från hennes strider och radera folks minnen. Efter första stöter Ayumu efter ett slagsmål med en demon, är hennes magiska krafter på något sätt upp av honom. Som hon försöker lista ut denna situation, utser hon Ayumu att bekämpa Megalos i hennes ställe och bor med honom.



För hands vissning av serien :D Kore wa Zombie Desu ka?


2o Januari 2o11

det var ett bra tag sen jag skrev i min blogg känner jag ^^
jag ska försöka att uppdatera så ofta jag kan xD

Lite som har hänt i dag vi hade Engelska, Apu-kunskap *Tråkigt*
dagens höjd punkt var hund och katt vården :) äntligen
fick vi göra något som hade med Hundar att göra, vi har inte direkt
haft så många lektioner som vi har använt oss av våra hundar ^^
men det är ju kul att vi får ha lektion med dem
*Yey*

Nu till Dagens höjd punkt, vi fick göra hälsoundersökning och
bada några hundar, man skulle jobba i par XD jag Jobbade med Böönan (Linda).
vi jobbade med hundarna Stig coh Zlatan ^^
jag tyckte det gick super bra xD

Så Zlatan var Jätte fin efter skolan i dag :D lixom slapp
att bada honom hemma XD haha :)
tyvärr så har jag inga bilder från i dag.. ångar mig att jag inte fotade :(
aja ska ta med kamera till nästa hund och katt vård xD



så jag bjuder på en gammal bild på min Älskling


RSS 2.0